• PASFOTO'S
  • GIFTSHOP
  • PRINTSERVICE

PASFOTO'S, PRINTSERVICE, GIFTSHOP!

Bij de FotoFunFactory kan je het allemaal vinden!


PASFOTO'S VOOR PASPOORT, RIJBEWIJS, ID-KAART


PASFOTO'S IN DE WINKEL 

4 OFFICIËLE & 4 LACHENDE

ALTIJD DIRECT KLAAR!

Pasfoto's nodig?

Je wilt op vakantie maar je paspoort is (bijna) verlopen, je gaat binnenkort afrijden, je wilt je rijbewijs verlengen, of je hebt officiële pasfoto's nodig voor het bedrijf waar je gaat werken.
Bij de FotoFunFactory ben je dan aan het juiste adres!

Officiële pasfoto's voor ieder document.

Wij maken pasfoto's voor volwassenen, kinderen, baby's senioren en mindervaliden. Wij controleren de pasfoto's met de Fotomatrix model 2007 (https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brochures/2014/02/18/fotomatrix-2007). Wij bieden de garantie dat de pasfoto's worden goedgekeurd, mochten ze toch worden afgekeurd dan maken wij de pasfoto's gratis opnieuw. Mits je het afkeuringsformulier van de desbetreffende instantie kunt overhandigen, vergeet hier niet om te vragen!

Pasfoto's voor officiële documenten moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Onze pasfoto's voldoen dan ook aan de normen die door het Ministerie van Binnenlandse Zaken zijn vastgesteld.

Voor het laten maken van pasfoto's voor de gemeente Hoogvliet, Rotterdam, Spijkenisse, Albrandswaard die voldoen aan de wettelijke matrix eisen van de overheid en RDW ben je bij ons aan het juiste adres. De pasfoto's die je bij de FotoFunFactory laat maken voor  Hoogvliet, Rotterdam of een omliggende gemeente, zijn gegarandeerd goed voor gebruik op officiële documenten zoals een paspoort, id-kaart, rijbewijs, maar ook voor invalidekaarten, vervoer op maat enzovoorts.

Als één van de weinige fotografen van Hoogvliet/Rotterdam zijn wij erkend door het RDW om een pasfoto's te maken voor het online verlengen van je rijbewijs. 


PASFOTO'S, PRINTSERVICE, GIFTSHOP!