Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Aluminium

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 591-2643
Omschrijving

Een uniek effect dankzij de geborstelde toplaag

Wil je jouw foto een bijzondere effect geven? Kies dan voor Foto op Aluminium. Wij printen jouw foto direct op geborsteld aluminium van 3 millimeter dik. Doordat wit niet geprint wordt zal de geborstelde structuur duidelijk naar voren komen bij witte en lichte delen van de foto. De juiste lichtinval creëert een waar schouwspel, waardoor jouw foto elke hoek er net iets anders uit ziet. Bestel bijvoorbeeld een mooie zwart/wit foto met veel contrast!

Nadat je het formaat besteld en afgerekend hebt sturen wij een orderbevesting je kan dan de foto naar ons mailen. Vervolgens zorgen wij voor een professionele controle van de afbeelding. Als wij verwachten dat de kwaliteit van de foto ontoereikend is nemen wij contact met je op. Desgewenst kunnen wij alternatieven voorstellen.

Foto op aluminium ophangen

Met ons standdaard ophangsysteem hang je aluminiumprint snel, strak en vormvast aan de muur, zonder gaten te boren in de print. Het gemakkelijk te monteren standdaard ophangsysteem bestaat uit een aluminium plaatje en twee afstandhouders. Het dibond ophangsysteem moet aan de achterzijde worden bevestigd en is hierdoor onzichtbaar. Ook ons luxe ophangsysteem is makkelijk te monteren middels dit ophangsysteem komt de dibondfoto ongeveer 2 cm van de wand af te hangen wat zorgt voor een mooi zwevend effect.

Speciaal formaat nodig

Dat is geen probleem, neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!