• PASFOTO'S
  • GIFTSHOP
  • PRINTSERVICE

PASFOTO'S, PRINTSERVICE, GIFTSHOP!

Bij de FotoFunFactory kan je het allemaal vinden!


FOTO OP GEBORSTELD ALUMINIUM  

EYECATCHER VOOR IEDERE MUUR

foto of ontwerp op geborsteld aluminium 

GRATIS ophangsysteem

FOTO OP ALUMINIUM

€ 59,95
GRATIS ophangsysteem
GRATIS ophangsysteem

FOTO OP ALUMINIUM

€ 59,95

Foto op geborsteld aluminium, dat geeft een prachtig effect in je bedrijf of huiskamer. Wij leveren de aluminium platen inclusief ophangsysteem direct aan huis, vierkant of rechthoek, kleur of zwartwit afbeelding wij zorgen voor een perfect eindresultaat. Foto op aluminium die bestel je gewoon bij de FotoFunFactory in Hoogvliet/Rotterdam.

Je kamer even snel een upgrade geven, of juist reclame maken voor je bedrijf.
Geborsteld aluminium is een prachtig veelzijdige materiaal. Het past bij de uitstraling van elke foto, of er nu van mensen, gebouwen of natuur op staan. Aluminium is prachtig voor een wanddecoratie met kleurenfoto's en gewoonweg perfect voor zwart-witfoto's. Elke afdruk is 3 mm dik en bestaat uit 3 vaste lagen: de buitenste twee zijn van aluminium en de middelste laag is van hard plastic. Zo blijft het sterk en stevig.

Al onze aluminium wanddecoraties hebben een GRATIS wandmontagesysteem zodat je ze direct kunt ophangen.
Je kan kiezen uit vierkant of rechthoekig, alle bestanden worden persoonlijk gecontroleerd, mocht er iets zijn wat niet perfect is dan nemen we direct contact op. Het is altijd mogelijk om eerst een digitaal te ontvangen zodat je zeker weet dat je een perfect eindproduct ontvangt!